SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Målsamtal – vägen till att lyckas med sin träning!

Var tredje månad har vi på CrossFit Norrtälje målsamtal med våra klienter om hur deras träning går, vad som går bra och mindre bra, och även om andra hälsovanor som kost, sömn och stress. 

Denna veckan hade jag ett målsamtal med Ann-Sofie som tränar i vår Mamma-CrossFit i vår systerbox i Stockholm. Ann-Sofie började träna för fyra månader sedan. Innan dess hade hon inte tränat, men nu ville hon träna sig stark igen efter sin andra graviditet! 

Ann-Sofie hade många ”bright spots” att berätta! Hon berättade för mig att hon känner sig starkare i vardagen. Nu kan hon hoppa, springa och leka med sina barn mer än vad hon tidigare kunnat! Hon har även fått en lägre vilopuls och känner att hon fått bättre kondition. Hennes tidigare maxhastighet på cykel och roddmaskin är nu hennes uppärmningstempo! Hon tycker även att hennes ben känns starkare och hon är stabilare i knäböj och utfallssteg. Men det som hon pratar mest om är att hon faktiskt längtar efter träning och tycker att det är så roligt att träningen varierar från gång till gång. Hennes målsättning är att träna minst tre gånger per vecka! 

Nu har hon satt upp nya mål för sig själv, och det är att kunna klara av en armhävning, en pullup och att bygga mera muskelmassa i överkroppen!  


Skulle du också vilja komma igång med träningen? Boka gärna ett No Sweat Intro hos oss här på CrossFit Norrtälje så berättar vi mer! 

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!