SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Positiva effekter av träning – kvinnorna svarar!

Jag bad alla som tränar Mamma-CrossFit hos oss på CrossFit 162 West skriva ner minst fem positiva effekter de märkt av sedan de började träna. Alla har tränat olika länge och de har alla olika erfarenheter av träning sedan tidigare. Idag ska ni få läsa några av de svar de gav mig!

”1. Att träningen är rutin igen och blir av i den mängd jag vill
2. Att jag börjar känna mej stark inifrån och ut och känner igen min kropp igen
3. Att jag snart är tillbaka på samma vikter som innan jag blev gravid (eller tyngre!!)
4. Att jag kommer i fler och fler av de gamla kläderna
5. Att jag fått hjälp med teknik i många övningar och vågar testa på övningar jag aldrig gjort innan och vågar börja ta tyngre vikter igen! Självförtroendet har fått en knuff i en positiv riktning.

För mig har det varit väldigt viktigt med den sociala biten i dessa corona-tider. Att få träffa andra vuxna och det har gett väldigt mycket positivt (mentalt framförallt).
Träningen påverkar humöret och orken. Eftersom jag sover helt kasst har det varit jätteviktigt att komma iväg på träningen för att hålla humöret uppe och för att orka resten av dagen, träningen tar energi men ger desto mer!! Är man endorfinknarkare så är man….
Tack för att du gör oss starka!”

”Det finns inte så mycket att säga för jag har precis börjat men det känns väldigt bra att känna att kroppen fortfarande fungerar som den skall trots att jag har haft så långt paus med träningen. Redan nu jag har märktes hur mycket energi jag får från träningen och jag också sover bättre (om Stella bara låter mig sova 😅).”

”Fem saker jag tycker om med mig själv sedan jag började träna hos er:
– jag känner mig piggare än jag borde göra trots dåligt med sömn.
– jag känner mig starkare och smidigare.
– jag trivs med hur min kropp har formats trots två graviditeter.
– jag blir inte instängd hemma utan får träffa andra härliga mammor. Vi blir som en liten mammagrupp.
– min träning har utvecklats otroligt mycket då det är mycket fokus på teknik och att man ska utföra övningar på rätt sätt.”

POPULÄRA INLÄGG

Boka en
Your
KOSTNADSFRI KONSULTATION

Prata med en coach om dina mål och hur du kan uppnå dem.

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!

We use cookies on our website to give you the most relevant experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of ALL the cookies.
To learn more about how we use cookies, view our cookie policy