Ylvas ryggbesvär försvann tack vare träningen på CrossFit Norrtälje

Tack vare träningen på CrossFit Norrtälje försvann Ylvas ryggbesvär. Träningen på CrossFit Norrtälje har inneburit en mängd olika positiva saker i Ylvas liv. Inte minst har hon sluppit värken i ryggen hon tidigare led av. I vårt samtal berättar hon att hon tidigare hade så ont i ryggen att hon vissa dagar inte visste om benen skulle bära henne när hon steg upp på morgonen.

Idag har Ylva sluppit smärtan. Hon har inga problem att lyfta tungt i gymmet, rensa rabatterna hemma i trädgården eller springa längre sträckor än tidigare. Hon orkar dessutom rida sin häst på ett helt annat sätt än gjorde för några år sedan.

Ylva tycker att alla borde ge sig själva chansen möjligheten att prova på CrossFit. Stämningen i boxen gör att alla känner sig välkomna och du blir varmt mottagen av såväl coacher som av andra medlemmar. De små grupperna på passen gör att du får mycket coachning och att du blir sedd. Dessutom får du snabba resultat, du blir starkare och det märks redan tidigt att det går framåt, sägen Ylva.

Om detta och mycket annat berätta Ylva i vårt samtal som du kan se här på vår YouTube-kanal.

Vill du komma i kontakt med oss och få mer information om vår träning? Varmt välkommen att höra av dig via kontaktformuläret här.

Och vill du har mer inspiration och tips kring träning och kost – följ oss gärna på Instagram och Facebook!

Crossfit Norrtalje gym Norrtalje traning Norrtalje 1