Företagsträning i Norrtälje

CrossFit Norrtälje erbjuder företagsträning

CrossFit Norrtälje erbjuder företagsträning i Norrtälje och vi har Norrtäljes bästa träning för företagare och entreprenörer. Hos oss tränar redan många företagsledare, VD:ar, egenföretagare och entreprenörer från många olika branscher och vi vill nu ge fler chansen att upplev vår träning.

Nätverka i rörelse

Den 12 januari 2024 drar vi igång ett nytt spännande program på CrossFit Norrtälje: Nätverka i rörelse. Det här är ett program för dig som är företagare och entreprenör och som vill förena fysisk aktivitet med nätverkande och frukost.

Vi träffas varannan fredag klockan 7.00-8.30 under hela 2024 (med undantag för röda dagar och sommaruppehåll) och inleder morgonen med ett energigivande CrossFit-pass följt av en näringsrik frukost där du får möjlighet att nätverka med andra entreprenörer och företagare. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av CrossFit. Träningen anpassas efter dig och dina förmågor och erfarenheter av träning och rörelse. Hos oss är det kul att träna och det är träning för alla.

Det är viktigt för företagare att träna

Varför vill vi erbjuda företagsträning i Norrtälje? I en värld där arbetsdagar kan bli långa och möten många, förstår vi vikten av att balansera entreprenörskap och företagande med personlig hälsa. Vi har 15 års erfarenhet av träning och har skräddarsytt detta program för att maximera både din produktivitet och ditt välbefinnande. Vi vet att det är viktigt för företagare att träna. Alltså vill vi erbjuda Norrtäljes bästa träning för företagare.

Investera i dig själv!

Ta nu chansen att investera i dig själv! Priset för att delta i Nätverka i rörelse är 8 000 SEK exklusive moms för hela 2024.

Antalet platser är begränsade så du är varmt välkommen med din anmälan så fort du bestämt dig. Skicka in din anmälan till [email protected].

Mer om CrossFit Norrtälje

Vill du ser mer av vad vi gör på CrossFit Norrtälje – följ oss gärna i sociala medier! Instagram och Facebook. Och vill du höra mer om vad våra medlemmar säger om att träna hos oss hittar du det här.

Företagsträning i Norrtälje, träning för företagare, träning norrtälje