Från önskan till action-förebild för dina barn

chris benson d0RZEriUIBA unsplash scaled 1

“mina barn är så bekväma, de sitter bara framför datorn”

“Jag har så svårt att få mina barn att äta bättre och mer regelbundet”

“Barn nuförtiden är inte lika aktiva som vi var när vi var unga”

“Jag skulle vilja att mitt barn tränade mer så hen blev lite piggare”

Det är lätt att önska sig att saker skulle vara på ett visst sätt. Det är lätt att uttrycka en vilja till förändring. Det är ännu lättare när önskemålen rör NÅGON ANNAN 😉 

Så, för att göra det här så enkelt som möjligt för dig som förälder så ska jag avslöja det mest framgångsrika knepet som finns för att hjälpa dina barn och bli mer hälsosamma och mer aktiva. Är du beredd? 

Du måste vara en förebild!

Hur kan du tro att ditt barn ska äta bättre om du själv inte tar ansvar för din kost?

Hur kan du inbilla dig att dina barn automatiskt ska ha rörelseglädje och träningsvilja om de inte ser dig njuta av rörelse och träning? 

Hur kan du påtvinga dina barn en viss vana kring skärmar och elektronik om du själv inte håller samma standard? 

Det är inga som helst tvivel att barn till aktiva föräldrar lever mer aktiva liv. Det är inga som helst tvivel om att sannolikheten till bättre sömn- och matvanor hos barn ökar om föräldrarna själva har hållbara rutiner. 

Det börjar med dig som förälder. Om du vill ha aktiva och friska barn så måste du själv hålla dig aktiv. 

För många av er som läser detta skulle det vara LÄTT att bli mer aktiv, jag ser er ju sitta och vänta i våra gym medans era barn tränar! Där har du en till två timmar varje vecka där du själv skulle kunna träna också! Hur tror du ditt barn skulle känna om du också tränade samtidigt?

Du har både tid och ork att vara en förebild för ditt barn. Du säger dessutom att det är viktigt för dig att ditt barn är aktivt och hälsosamt. Nu är frågan; är du beredd att VISA att det är viktigt genom att faktiskt GÖRA något? 

Vill du ha hjälp att ta action? Boka ett No Sweat Intro med oss redan idag