Only The Dead Fish Follow The Stream

the ultimate truth bomb
  • Om det inte vore för den där tennisarmbågen så skulle träningen och motionerandet kunna pågå som vanligt
  • Om det inte vore för de där återkommande knäsmärtorna så skulle du kunna gå oftare till gymet
  • Du har försökt komma igång med träningen flera gånger men drabbas ofta av ryggskott som sätter käppar i hjulet
  • Hälsenan pajade , nu väntar lång vila och rehab. Kanske kommer du aldrig tillbaka på samma sätt som innan

Det är många som drabbas av ”olyckshändelser” i sin träning och som därmed aldrig lyckas hitta kontinuitet. När de inte hittar kontinuitet får de heller inga varaktiga resultat och därmed försvinner motivationen. Alla dessa olyckshändelser och oförutsedda skador som uppstår…

Kan det vara så att det kanske inte alltid är ”olyckshändelser”? Kan det vara så att fler av er skulle behöva ta hjälp att genomföra mer varierad och smart träning för att bättre TÅLA de idrotter och hobbies ni också vill syssla med?

Det råder INTE brist på information och kunskap om styrketräningens nyttiga och avgörande effekter på hälsa och fitness så varför är det inte fler som satsar sin tid på att ta hjälp med detta?

  • Jag säger att det finns gott om oss proffs som kan hjälpa dig slippa din tennis- (padel) armbåge.
  • Jag säger att knä- eller höftsmärtor hos löpare inte är en naturlag utan det går att träna bort med styrketräning.
  • Jag säger att bra styrke- och rörlighetsträning kan göra så ni golfare slipper alla sträckningar och småskador hela tiden.
  • Jag säger att du absolut ska lära dig lyfta tungt och att det på sikt gör så du slipper ryggskotten

Styrke- och rörlighetsträning är basen som gör att du kan njuta mer av andra saker i livet. Det är som att sova bra, när det finns på plats släpps annan potential lös. De där olyckshändelserna och skadorna du drabbas av är ofta följden av att du inte lyssnar på eller tar hjälp av experter, så enkelt är det.

Du kan välja att acceptera att jag har rätt, som så ofta ????, eller så fortsätter du med offermentaliteten och gör inget åt saken. Du kan välja att bryta mönstret som så många andra befinner sig i eller så fortsätter du vara en i den stora mängden som får sämre och sämre hälsa.

Only the dead fish follow the stream…

//Per, CrossFitRektor, Mattsson