Personlig online-träning!

Har du köpt på dig en massa träningsutrustning under ”Corona-tiden” men vet inte vad du ska göra med den? Eller saknar du både utrustning och träningsinspiration? Känner du att det är dags att komma igång med träningen men vet inte hur? Då kommer jag hjälpa dig med svaret här idag!

På CrossFit Norrtälje jobbar vi med träningsprogrammering i alla olika former. Vi coachar på plats genom PT-sessioner, vi skriver träningsprogram åt medlemmar och vi skriver även träningsprogram åt personer som inte tränar i vårt gym. Vi håller veckovis kontakten via träningsappen True Coach och Zoom om man inte tränar på plats i gymet. En träningsprogrammering är individuell och hjälper dig mot dina mål! 

07581d94 a843 49de 80b6 8fa346d61c25

Vi erbjuder träningsprogrammering online för de som inte kan vara på plats. Men varför är just personlig online-träning så bra då? Jo, precis som personlig träning på plats riktar sig mot just dig och dina mål gör även en personlig online-träning desamma. Det är inget generellt ”copy/paste-pass” som hundratals människor gör identiskt, utan dessa pass är helt utformade efter dina förutsättningar och mål! Du kan väja hur många pass du vill ha per vecka, du skickar filmer och kommentarer till din PT när du utfört dina pass och du har målsamtal veckovis via Zoom!