Prioritera din egen träning – del 2

Har du funderat på det jag skrev om förra veckan gällande att prioritera dig själv och din egen träning? Kanske känner du dig fortfarande stressad och frustrerad över att du aldrig kommer till skott, och du är kvar i samma hamsterhjul när det gäller att projektleda familjens alla aktiviteter! 

Jag förstår att det kan vara svårt att ta tag i ännu ett projekt: dig själv. Därför tänkte jag göra det lite lättare för dig idag, nämligen tipsa dig om vad vi på CrossFit 162 West kan hjälpa dig med!

f819e7dd 9a00 42f2 b5b8 3cdfc1e8fe44

Investera i individuell coachning! De individuella uppläggen är vår bästa service. Av det enkla skälet att de ÄR just individuella. Träning, nutrition, mindset och vanor kan alla tränas och ”tweakas” på det sätt som passar dig. Du kan välja träningstider, du kan välja uppföljningstider, du kan välja hur ofta du vill träna med din coach, du kan välja i princip allt utifrån dina önskemål. Många som har individuella träningsupplägg, eller personlig träning, kombinerar med något gruppträningspass i veckan för att de gillar själva stämningen, andra tränar helst själva hela tiden. Poängen med individuella upplägg är att du får massor av möjligheter att VÄLJA hur och var och när du vill träna. Vi har skapat denna tjänst för det finns en annan sak som du INTE kan välja, och det är att strunta i din egen hälsa!

Om detta låter som något för dig rekommenderar jag att du besöker vårt gym för en kostnadsfri konsultation, ett så kallat ”No Sweat Intro”. Då kan vi prata om dina mål och förväntningar på träningen. Du kan boka ditt No Sweat Intro här!

Jag hoppas att vi ses!