Sommarform

Inbody score scaled 1

Bilden du ser i dagens inlägg är min egen InBody-score den 25/7 2021. I slutet av varje månad väger JAG mig för att hålla mig motiverad och se att jag håller mina rutiner hyfsat. Det är ETT sätt för MIG att hålla mig motiverad till bra kost- och träningsvanor. Fördelen med en InBody-våg är att den ger dig så mycket mer än bara en siffra, bland annat visar den;
-Den visar min vätskebalans

-Den visar min muskelmängd

-Den visar VAR på kroppen fett och muskler sitter

Bra för att man då får chansen att föra helt andra samtal om just ”vikt” med kunder och medlemmar. Tränar man bra styrketräning så kommer man till exempel att öka i vikt och för en person med målet att tappa fettmassa kan det bli missvisande på en vanlig våg. Här kan man se att fett kanske minskat TROTS att vikten ökat, det är ju klockrent!
Hur som helst kan du se på MIN vägning att jag minskade muskelmassa och ökade fettmassa under Juli månad 🙂 Inte klockrent kanske?
Men jag har haft helt andra vanor under sommaren när det gäller kost. Min TRÄNING har jag hållit i för träning älskar jag! Men det har blivit en god öl både här och där. Det har blivit glass på Bondens Glasskalas. Det har blivit rätt många hamburgare. Det har varit snacks till fotbolls-EM och snacks till myskvällar med familjen. Jag har ätit mindre noggranna frukostar än vanligt…inte så konstigt om detta syns på vägningen, eller hur?
Poängen är att detta inte är orsak till att ”helt ge upp” och tänka att man är värdelös. Den viktiga delen här är att jag behållt min träningsvana och jag känner mig fortfarande stark. Vad gör EN halvslarvig månad om jag håller övriga ELVA rätt så bra?
Du har säkert också perioder när du inte är lika noga? Låter du de perioderna bli längre och längre? Har du svårt för att ”komma tillbaka” efter såna perioder? Brukar du ge dig in i ”idiotbantningar” eller ”detoxperioder” ( vad nu det är för något) efter såna perioder? Då skulle jag säga att du kan minska på ”dramatiken” och istället bara fokusera på att sakta men säkert tuffa tillbaka in i stabila vanor.

Vårt gym är nyöppnat. Våra coacher är experter på vanebaserad coaching. Vår träningsmetodik är oöverträffad. Vi kommer att hjälpa dig med personlig träning. Du kommer att bli rörligare, få mer muskler och du kommer att bli av med smärtor. Låt oss studsa tillbaka in i bra vanor tillsammans, boka ditt No Sweat Intro med oss redan idag om du inte redan är medlem!
//Per