SE VAD SOM HÄNDER I VÅR COMMUNITY!

Till mammor med sömnbrist! – del 2

Sömnbrist… När ska det bli bättre undrar du? Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa dig med de sömnlösa nätterna! Jag förstår att det kan kännas frustrerande och jobbigt just nu… Men kommer du ihåg att vi pratade om de positiva effekterna av träning i förra mailet ”till mammor med sömnbrist”? Endorfiner utsöndras i samband med träning och får dig att känna dig gladare, mindre smärta i kroppen, du får lättare att fokusera och du känner dig framförallt piggare! 

Själva sömnen har jag svårt att hjälpa dig med, men träningen kan jag absolut ge dig stöttning och coachning i! Något av våra absolut bästa och mest individanpassade tjänster är just ”individuell programmering”. Detta innebär alltså träningspass som utgår efter vilka mål du vill uppnå, hur ofta du vill träna och på vilket sätt. Din coach kommer att skriva dina pass, följa upp dem och utvärdera tillsammans med dig för bästa möjliga resultat. Om du vill träna hemma eller på distans fungerar det, och om du vill träna här i gymmet funkar det hur bra som helst också!

Jag vill hjälpa dig att må bättre! Vill du hjälpa dig själv? Boka en konsultation här eller maila mig på cornelia@crossfit162west.se så kan vi prata mer om en individuell programmering! 

Fyll i formuläret för att sätta igång!

Ta det första steget mot resultaten som du vill nå!